FIGYELMEZTETÉS!

Tudomásunkra jutott, hogy a ZENO-WATCH BASEL órák olcsó másolatai tûnnek fel internetes aukciós és forgalmazói honlapokon.

Hangsúlyozni kívánjuk, hogy ezeket az órákat NEM a ZENO-WATCH BASEL cég gyártotta, és mindenkit figyelmeztetünk, ne vásároljon hamisítványokat! Az ilyen hamisítványok szállítói ellen megtesszük a jogi lépéseket.

Az alábbi órákat NEM a ZENO-WATCH BASEL készíti: ADEE KAYE, AGIR, ALTANUS, BASEL-WATCH, BAXX&BLOOM, CHRISTIAN JACQUES, ELYSEE, INGERSOLL, M&M, MARS MISSION, PACARD, PERSEO, PERRILAND, THUNDERBIRDS, TRIAS, UHR-KRAFT,
ZENO BAZEL, ZENO-US, ZENO-USA, ZENO-USA BASEL, ZEON.

Ezekre az órákra nem vonatkozik a ZENO-WATCH BASEL nemzetközi garanciája, melyet csak feljogosított kiskereskedõk adhatnak ki. Továbbá ezeknek az óráknak a vásárlói nem élhetnek a Zeno-Watch Basel magas színvonalú vevõszolgálatának szolgáltatásaival sem.

A ZENO-WATCH BASEL tagja a Svájci Óragyártók Szövetségének, és ebben a minõségében is óvja mindazt, amit a "Swiss Made" felirat képvisel.


Az alábbi online boltok NEM hivatalos forgalmazói a ZENO ill. a ZENO-WATCH BASEL óráknak:

Chrono 24 (BadHomburg/DE), CicarClub (Poland), Nema Warenhandel (Erlingheim/DE), Ranfft Uhren (Haan/DE),
Sayin (Fislisbach/CH), Silvermatic (Zug/CH), SKW (USA), Tac Watch (USA), Trias Uhren (Offenburg/DE),
Uhrenbänder (Aschaffenburg/DE), Uhrenhaus Feustel (Müllheim/DE), Uhrenhaus Maier (BadKrozingen/DE), Watch-24 (Basel/CH),
Watch Seller (AR/USA), Watch Company (CA/USA), Zaha Herbert (Aschaffenburg/DE), Zeno-USA (Missouri/USA)

A nem hivatalos kereskedõtõl vásárolt órák lehetnek hamisítványok, sérültek, tartalmazhatnak silány minõségu alkatrészeket, vagy homályos lehet az eredetük. Semmiféle garanciális igényt nem tudunk elfogadni az interneten vagy nem hivatalos partnertõl beszerzett ZENO-WATCH BASEL órákra!

Csak a hivatalos kereskedõk tudják a megfelelõ vevõszolgálatot és a ZENO minõségi elõírásai szerinti garanciális javítást biztosítani.